Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

Ειδήσεις

April 29, 2021

«Εμπειρία Immersive» - Shuqee

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Εμπειρία Immersive» - Shuqee  0

Πραγματικά, η immersive εμπειρία είναι η χρήση ορισμένων συγκεκριμένων εξοπλισμού και φω'των για να προκαλέσει την ανθρώπινη αισθητήρια και γνωστική εμπειρία, και να την ενσωματώσει στη σκηνή. Η πρόωρη immersive εμπειρία είναι περισσότερος όπως VR και ούτω καθεξής. Η υψηλή τεχνολογία συνδέεται, αλλά χρησιμοποιείται τώρα από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Η αίσθηση της τεχνολογίας και της φαντασίας είναι πλήρης των immersive συναισθημάτων. Παραδείγματος χάριν, η πρόσφατη άνοδος των immersive συχνασμένων σπιτιών και των δωματίων διαφυγών έχει οδηγήσει στην καθιέρωση των κινηματογράφων 4D και άλλων προγραμμάτων.

 

Γιατί ο καθένας συμπαθεί τη «immersive εμπειρία» τώρα;

Η άριστη immersive εργασία εμπειρίας θα κάνει το σπάσιμο ανθρώπων μακρυά από το πραγματικό κόσμο και αισθάνεται την εναλλαγή του παρόντος. Δεν πρέπει να πάτε 20.000 μέτρα βαθιοί στη θάλασσα για να εκτιμήσετε τα μυστήρια των μεγάλων θαλασσίων βαθών. Όταν η οθόνη καταβρέχει, μπορείτε όχι μόνο να αισθανθείτε το νερό που καταβρέχει από την οθόνη μέσω των γυαλιών. Κατά αυτόν τον τρόπο, η immersive εμπειρία είναι ένας στενός συνδυασμός επιτόπιων ειδικό εφέ και πλοκής, που συνδέεται με τον ειδικό εξοπλισμό όπως τα καθίσματα Shuqi 4D, που δημιουργούν ένα περιβάλλον σύμφωνο με την περιεκτικότητα σε κινηματογράφους, που επιτρέπει στο ακροατήριο για να δοκιμάσει τις πολλαπλάσιες φυσικές αισθήσεις μέσω της οπτικής εμπειρίας. , Μυρωδιά, ακρόαση και αφή. Η νέα επίδραση ψυχαγωγίας που παρουσιάζεται από τον κινηματογράφο είναι immersive, συναρπαστικός και συναρπαστικός, και είναι πολύ δημοφιλές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Εμπειρία Immersive» - Shuqee  1

Η νέα τάση της «immersive εμπειρίας» στο μέλλον

Πίσω από τη immersive εμπειρία είναι οι μεταβαλλόμενες ανάγκες των σημερινών καταναλωτών. Με τη γενική βελτίωση του επιπέδου κατανάλωσης των ανθρώπων και τη διαφοροποίηση της καταναλωτικής ζήτησης, πολλοί άνθρωποι δεν ικανοποιούν πλέον με το κλείσιμο της επιχείρησης, και δίνουν περισσότερη προσοχή στη φρεσκάδα, την εμπειρία και την αλληλεπίδραση των πολιτιστικών και δραστηριοτήτων τουρισμού, και η οικονομία εμπειρίας έχει γίνει μια πραγματικότητα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Εμπειρία Immersive» - Shuqee  2

Η γρήγορη ανάπτυξη της τεχνολογίας παρέχει τη ισχυρή υποστήριξη για τη immersive εμπειρία. Σήμερα, το διάφορο πανέμορφο φως και η σκιά παρουσιάζουν και ο έναστρος ουρανός παρουσιάζει ότι έχει γίνει δημοφιλείς επιλογές για την κατανάλωση ελεύθερου χρόνου των ανθρώπων για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες. Αυτά τα immersive προγράμματα εμπειρίας αναπηδούν επάνω στα πάρκα, τις λεωφόρους αγορών και τα πολιτιστικά περίπτερα.

 

Μακροπρόθεσμα, τα immersive προγράμματα εμπειρίας έχουν ακόμα το δωμάτιο για τις επαναληπτικές βελτιώσεις. Με βάση πολλά έτη εμπειρίας, Shuqi θεωρεί ότι εκτός από τα δύο στοιχεία των αλλαγών φακών σχεδίου ιστορίας και ταινιών και τηλεόρασης, είναι ιδιαίτερα απαραίτητο να εργαστεί σκληρά στο σχέδιο των ενεργειών εξοπλισμού 4D, το συγχρονισμό των ειδικό εφέ που προκαλούν, και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας. Αυτό είναι επίσης ο λόγος ότι Shuqi έχει πάντα να εμμείνει στην έννοια της ανεξάρτητης έρευνας και της ανάπτυξης και της καινοτομίας, μόνο με τη βύθιση των αισθήσεων των τουριστών σε ποικίλες θαυμάσιες ατμόσφαιρες μπορεί εμείς να ικανοποιήσει αληθινά τις ανάγκες των ανθρώπων για την ευτυχία και να παρέχει τις καλύτερες πολιτιστικές υπηρεσίες τουρισμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για «Εμπειρία Immersive» - Shuqee  3

Στοιχεία επικοινωνίας