Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

Ειδήσεις

December 6, 2021

How should 4D cinema choose high-quality 4D seats?

Πώς θα έπρεπε ο κινηματογράφος 4D να επιλέξει τα υψηλής ποιότητας καθίσματα 4D;

 

Σε έναν δυναμικό κινηματογράφο 4D, τα καθίσματα 4D είναι το βασικό προϊόν, έτσι η επίδραση των κινηματογράφων προσοχής 4D σε έναν δυναμικό κινηματογράφο 4D εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τα καθίσματα. Επομένως, πώς να επιλέξουν 4D τα καθίσματα κινηματογράφων είναι μια ανησυχία για πολλούς αλυσίδες κινηματογράφων, δικαιοδόχους κινηματογράφων και πελάτες ακροατηρίων. Φυσικά, ο δυναμικός εξοπλισμός ειδικό εφέ περιβάλλοντος κινηματογράφων 4D είναι επίσης ουσιαστικός.

  

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές λεπτές δεξιότητες στην επιλογή ενός καθίσματος 4D. Η τεχνολογία Shuqee έχει συντάξει μερικά σημεία κλειδί στο πώς να επιλέξει ένα κάθισμα 4D για την αναφορά σας και να αποφύγει στις παρανοήσεις. Τα εξής είναι 3 βασικοί τρόποι να διακριθούν τα καθίσματα κινηματογράφων 4D:

1. Εμφάνιση

Ο προσδιορισμός εμφάνισης είναι ένα σημαντικό μέρος του σχεδίου καθισμάτων 4D, και η ευχαρίστηση που ορίζει θα αγαπηθεί σίγουρα από το ακροατήριο. Στην περίπτωση της όμορφης εμφάνισης, το επόμενο πράγμα για να εξετάσει είναι η ποιότητα του καθίσματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για How should 4D cinema choose high-quality 4D seats?  0

 

2. Εμπειρία

Συνιστάται να μπορείτε να καθίσετε στο κάθισμα 4D, να αισθανθείτε την άνεση του καθίσματος, και να ξέρετε εάν το σχέδιο οπίσθιων στηριγμάτων προσαρμόζεται στις εργονομικές αρχές. Το δεύτερο σημαντικό μέρος είναι η ποιότητα του σφουγγαριού. Γενικά, τα καθίσματα καλύτερης ποιότητας 4D χρησιμοποιούν το κρύος-μαλλιαρό υψηλός-ελαστικό σφουγγάρι, το οποίο έχει την καλύτερη ελαστικότητα και την άνετη συνεδρίαση. Αντίθετα, το καυτός-μαλλιαρό σφουγγάρι έχει τη φτωχή ποιότητα και δεν μπορεί να αντέξει τη δοκιμή του χρόνου και της ταχύτητας αναπήδησης. Αργό, φτωχό συναίσθημα συνεδρίασης. Πολλοί το άνθρωποι που δεν ξέρουν για το χρησιμοποιούν τα υποκειμενικά συναισθήματα κατά αγορά, και θεωρούν ότι η ποιότητα είναι υψηλή όταν αισθάνεται σκληρότερα. Αυτό είναι πολύ μη επιστημονικό. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο. Αυτό το είδος σφουγγαριού είναι μόνο ισχυρό στην αφή, αλλά η πυκνότητα είναι πραγματικά πολύ χαμηλή. Talc η σκόνη χρησιμοποιείται για να αυξήσει το βάρος, και η αφή είναι εξαιρετικά κακή, έτσι δεν συστήνεται.

 

3. Άνοιξη

Προκειμένου να κερδηθούν δαπάνες, μερικοί κατασκευαστές στην αγορά επιλέγουν συνήθως τα φτηνά προϊόντα αντ' αυτού. Η συνέπεια αυτού είναι ότι η ποιότητα των καθισμάτων 4D επηρεάζεται σοβαρά. Οι κανονικοί κατασκευαστές, όπως η τεχνολογία Shuqee, επιλέγουν τα καλύτερα ελατήρια για να εξασφαλίσουν την ποιότητα τελειωμένη - προϊόντα. Αυτή τη στιγμή, η πιό πρόσφατη και ανθεκτικότερη γυρίζοντας μέθοδος είναι αναπήδηση βαρύτητας. Αυτό το είδος μαξιλαριού που περιστρέφεται από τη βαρύτητα έχει μια εξασφαλισμένη ποιότητα και μια ζωή υπηρεσιών μέχρι δέκα ετών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για How should 4D cinema choose high-quality 4D seats?  1

Έπειτα, θα εισαγάγουμε το πρόβλημα της στάσης συνεδρίασης. Μια λογική στάση συνεδρίασης μπορεί πολύ να βελτιώσει την άνεση των καθισμάτων 4D.

1) Θέση συνεδρίασης

Οι μηροί και οι μόσχοι διατηρούν μια γωνία 90° σε 100°, το ανώτερο σώμα και οι μηροί διατηρούν μια γωνία 90° σε 100°, και ο ανώτεροι βραχίονας και το το αντιβράχιο διατηρούν μια γωνία 90° σε 100° κατά λειτουργία. Αυτό είναι η τυποποιημένη καλύτερη στάση συνεδρίασης, που διαμορφώνει τρία 90 κεντρικά σημεία βαθμού.

2) Μαξιλάρι

Για το κάθισμα 4D, ένα καλό υψηλό κόστος μέσων μαξιλαριών. Το μαξιλάρι υψηλών σημείων είναι παχύ και αξιόπιστο, με την καλή αφή, προφανής κοίλη καμπύλη, καλός διασκεδασμός θερμότητας, και άνετο συναίσθημα συνεδρίασης.

3) Καμπύλη οπίσθιων στηριγμάτων

Το σχέδιο οπίσθιων στηριγμάτων των καθισμάτων θεάτρων 4D είναι πολύ ιδιαίτερο. Εάν το μέρος οπίσθιων στηριγμάτων της καρέκλας δεν είναι σταθερά σε επαφή, ο θόρυβος θα είναι προφανής μετά από το superposition των ειδικό εφέ 4D. Μια τέτοια καρέκλα είναι όχι μόνο φτωχής ποιότητας, αλλά και έχει τη φτωχή ασφάλεια. Επίσης, το ύψος του οπίσθιου στηρίγματος πρέπει να είναι ελεύθερα διευθετήσιμο και εύκαμπτο.

4) Ανύψωση

Το πρόβλημα ανύψωσης του καθίσματος 4D έχει επιπτώσεις άμεσα στην ποιότητα του καθίσματος. Εάν θεωρείτε ότι η ανύψωση εμποδίζεται κατά τη διάρκεια της χρήσης, πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον κατασκευαστή του καθίσματος 4D για να την λύσετε εγκαίρως. Η τεχνολογία Shuqee παρέχει την επαγγελματική μιας στάσης υπηρεσία μεταπωλήσεων και αποκρίνεται γρήγορα. Έτσι δεν έχετε καμία ανησυχία.

5) Πόδια εδρών

Τα πόδια του καθίσματος 4D εστιάζουν στη σταθερότητα, έτσι η επιλογή ενός σχεδίου ποδιών με περισσότερη επιφάνεια επίγειων επαφών θα είναι ασφαλέστερη και σταθερότερη.

6) Βάση

Στο δυναμικό κινηματογράφο 4D, η καλή βάση αποτελείται από το ανοξείδωτο ή η δομή κραμάτων αργιλίου, εάν ο κακός αποτελείται από το συνηθισμένο πλαστικό υλικό εφαρμοσμένης μηχανικής, αυτό επίσης δεν συστήνεται.

7) Περιγραφή

Κατά αγορά, την πρέπει να συμβουλευθείτε εάν περιέχει το εγχειρίδιο προϊόντων ή είναι καλύτερο να υπάρξει ένα επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό για να το εξηγήσει. Μετά από να αγοράσει το προϊόν, εκτελέστε τη συντήρηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις να εξασφαλιστεί ασφάλεια κατά τη διάρκεια της χρήσης. Τα καθίσματα 4D της τεχνολογίας Shuqi και ο σχετικός εξοπλισμός είναι εξοπλισμένοι με τα πιστοποιητικά προϊόντων και τις κάρτες εξουσιοδότησης, κ.λπ., και περισσότερο επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό μηχανικών και υπηρεσιών μεταπωλήσεων επικοινωνεί και ακολουθεί ανά πάσα στιγμή, αποκρίνεται γρήγορα, εξυπηρετεί τον υψηλότερο, και είναι η επιλογή της εμπιστοσύνης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας