Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

ειδήσεις

August 4, 2020

Ο κινηματογράφος μουσείων 4D παγκόσμιου Geopark Zhangjiajie είναι τελειωμένος

Το μουσείο εμπειρίας κινηματογραφικών αιθουσών Shuqee 5D σας παίρνει γύρω

Για να σας πει ότι συναρπαστικές και καλές ειδήσεις, το μουσείο παγκόσμιου Geopark της ΟΥΝΕΣΚΟ Zhangjiajie έχουν ολοκληρώσει τη βελτίωση και θα είναι διαθέσιμες το 2020, έτσι σημαίνει ότι η καθεμία μπορεί να δοκιμάσει τη κινηματογραφική αίθουσα 5D μας σε Zhangjiajie στο μέλλον.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο κινηματογράφος μουσείων 4D παγκόσμιου Geopark Zhangjiajie είναι τελειωμένος  0

 

Η αίθουσα εμπειρίας κινηματογραφικών αιθουσών μουσείων 5D παγκόσμιου Geopark Zhangjiajie είναι ένας δυναμικός κινηματογράφος οθόνης 5D δαχτυλιδιών, ο οποίος αποτελείται από 3 κινηματογράφους οθονών 5D δαχτυλιδιών. Ο συνολικός αριθμός των καθισμάτων είναι 333, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 333 ανθρώπους συγχρόνως, να αφήσουν σας για να απολαύσουν την εμπειρία ταξιδιών και να μειώσουν πολύ περιμένουν τη σκληρή δουλειά.

 

Κινηματογράφος οθόνης 4d τόξων

Το κάθισμα της αίθουσας εμπειρίας κινηματογραφικών αιθουσών 5D είναι ένα ηλεκτρικό 3 DOF κάθισμα κινήσεων πολυτέλειας 5D. Έχει τον ψεκασμό νερού, τον ψεκασμό αέρα, τη δόνηση, το σκούπισμα ποδιών και άλλες λειτουργίες. Είναι ένα προϊόν αστεριών Shuqee, με την ώριμη τεχνολογία και την άριστη εμπειρία. Η οθόνη χρησιμοποιεί μια επαγγελματική τρισδιάστατη οθόνη μετάλλων υψηλός-κέρδους με 15 μετρά, τόξο 150 βαθμού. Η εικόνα που επιδεικνύεται από την κυρτή οθόνη μπορεί να πηδήσει «οριζόντια - τόξο-οριζόντια» μετάβαση του ανθρώπινου ματιού, και μπορεί να γίνει αποδεκτή διαισθητικά από τον εγκέφαλο και την επεξεργασία για μια πιό άνετη εμπειρία εξέτασης. Όταν το ακροατήριο προσέχει τη κινηματογραφική ταινία 5D της οθόνης δαχτυλιδιών, το ακροατήριο που περιβάλλεται από τις τρισδιάστατες εικόνες και τους τρισδιάστατους ήχους, με αυτόν τον τρόπο παράγοντας ένα αληθινά ασυνήθιστο συναίσθημα. Τα ακροατήρια φυσικά θεωρούν ότι είναι μέρος του περιβάλλοντος ταινιών και θα έχουν τις διαφορετικές συγκινήσεις καθώς η πλοκή της ταινίας αλλάζει. Ο συνδυασμός του ακροατηρίου και της σκηνής είναι ακριβώς η γοητεία της αίθουσας εμπειρίας κινηματογράφων οθόνης 5D δαχτυλιδιών. Επιπλέον, το περιβάλλον του συστήματος προσομοίωσης θεάτρων 5D αναφέρεται στην εγκατάσταση του εξοπλισμού ειδικό εφέ όπως η βροχή, το χιόνι, ο καπνός, και η αστραπή στον κινηματογράφο για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον σύμφωνο με το περιεχόμενο του κινηματογράφου, και να δώσει το ακροατήριο μια immersive και συγκλονίζοντας εμπειρία.

 

4d κινηματογραφική αίθουσα

Στοιχεία επικοινωνίας