Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

Ειδήσεις

March 22, 2019

Ωκεάνιος κινηματογράφος κόσμος-βελτίωσης 4D της Μπανγκόκ ζωής θάλασσας

Ωκεάνιος κινηματογράφος κόσμος-βελτίωσης 4D της Μπανγκόκ ζωής θάλασσας

Bravo! 4D ο κινηματογράφος του ωκεάνιου κόσμου cLife Μπανγκόκ ΕΕΠ έχει τελειώσει τη βελτίωση στην Ταϊλάνδη.

Η ζωή Μπανγκόκ θάλασσας που ο ωκεάνιος κόσμος βρίσκεται στη Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο στη Νοτιοανατολική Ασία. Επίσης είναι ο πρώτος κινηματογράφος 4D στην Ταϊλάνδη. Περισσότερο από ακριβώς μια υποβρύχια εμπειρία, αυτό σπίτι σε έναν μεγάλο των ειδικών δραστηριοτήτων. Μέσω των επίσημων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το ενυδρείο στοχεύει να προωθήσει μια εκτίμηση και μια κατανόηση του υδρόβιου περιβάλλοντος σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα σπουδών της Ταϊλάνδης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ωκεάνιος κινηματογράφος κόσμος-βελτίωσης 4D της Μπανγκόκ ζωής θάλασσας  0

Σήμερα, ο εικονικός κινηματογράφος κινήσεων Shuqee 4D έχει εισαγάγει επίσημα τον ωκεάνιο κόσμο της Μπανγκόκ ζωής θάλασσας μπορείτε όχι μόνο να απολαύσετε τη χαρά του ενυδρείου, αλλά και να δοκιμάσετε τον κινηματογράφο του ταξιδιού περιπέτειας εικονικής πραγματικότητας. Κινηματογράφος SHUQEE 4D δεσμευμένος να φέρει στα Η.Ε ακροατηρίων το αξέχαστο ταξίδι.

 

4D βελτίωση κινηματογράφων πριν

Πριν από τη βελτίωση, ο μεγαλύτερος μέρος του εξοπλισμού στον κινηματογράφο 4D είναι ξεπερασμένος. Τα καθίσματα είναι ξεπερασμένα, ο ηλεκτρικός εξοπλισμός δεν είναι εύκαμπτος. Ο εξοπλισμός κάνει το δυνατό θόρυβο, ο εξοπλισμός δεν ήταν πλήρης, και μερικοί από τον εξοπλισμό γερνούσαν ήδη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ωκεάνιος κινηματογράφος κόσμος-βελτίωσης 4D της Μπανγκόκ ζωής θάλασσας  1

4D βελτίωση κινηματογράφων κατόπιν

Σύμφωνα με το μέγεθος της περιοχής, το μετασχηματίσαμε για να αξιοποιήσουμε πλήρως όλο το διάστημα για να αυξήσουμε τα οφέλη και να πραγματοποιήσουμε τα μέγιστα οφέλη των πελατών. Τα καθίσματα κινηματογράφων Shuqee 4D είναι καθίσματα ηλεκτρικών συστημάτων, προστασία του περιβάλλοντος, ήρεμος, εύκολη να διατηρήσει. Το περισσότερο σημαντικό σημείο είναι ότι η μετακίνηση των ηλεκτρικών καθισμάτων είναι ακριβής και λεπτή, το οποίο βελτιώνει την εμπειρία ακροατηρίων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ωκεάνιος κινηματογράφος κόσμος-βελτίωσης 4D της Μπανγκόκ ζωής θάλασσας  2

Είμαστε τιμημένοι για να συνεργαστούμε με τον ωκεάνιο κόσμο ζωής θάλασσας και να αναγνωρίσουμε το ηλεκτρικό κάθισμα κινηματογράφων Shuqee. Εν τω μεταξύ, βελτιώνει την εμπειρία του κινηματογράφου 4D στον ωκεάνιο κόσμο ζωής θάλασσας.
Αυτό που είναι περισσότερος, κινηματογράφος 4D επίσης ευρέως ισχύει στο μουσείο επιστήμης, το θεματικό πάρκο, τη λεωφόρο κ.λπ. αγορών.

Καλωσορίστε για να δοκιμάσετε το μετέπειτα κινηματογράφο βελτίωσης 4D.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας