Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

ειδήσεις

July 5, 2019

Πώς καταπληκτικός! Το πρώτο θέατρο θόλων νέου τύπου 4D ανοίγουν στο πάρκο Ho Μάιος στο Βιετνάμ

Ενώστε στο ΠΆΡΚΟ HO ΜΆΙΟΣ αυτό το καλοκαίρι!

Θέατρο θόλων κινήσεων 4D του Βιετνάμ το πρώτο χτίστηκε στο πάρκο Ho Μάιος πρόσφατα. Αυτός ο κινηματογράφος χρησιμοποιεί έναν θόλο 360 βαθμού με μια διάμετρο 15 μέτρων και 8meter ύψους του, που εξοπλίζεται με 76 καθίσματα κινήσεων Shuqee 4DM, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 76 επισκέπτες κάθε επίδειξη. Μπορεί να αυξήσει τη βύθιση δίνοντας στους πελάτες την άνετη εμπειρία μέσω της προσαρμοσμένης κλίσης καθισμάτων. Αυτό προσθέτει περισσότερο χρώμα και αστείος στο πάρκο. Ευνοείται από πολλούς εσωτερικούς και ξένους τουρίστες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς καταπληκτικός! Το πρώτο θέατρο θόλων νέου τύπου 4D ανοίγουν στο πάρκο Ho Μάιος στο Βιετνάμ  0

Το πάρκο Μαΐου Ho είναι ένα από τα διασημότερα τουριστικά αξιοθέατα στο Vung Tau. Υπάρχουν όλα τα είδη ψυχαγωγίας σε αυτό το πάρκο. Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε τον καταπληκτικό κινηματογράφο θόλων 4D στο πάρκο! Η οθόνη όπως μια σφαίρα και εσείς περιβάλλεται από την οθόνη, και έπειτα μέσω της επίδρασης κλίσης του πίσω μέρους του καθίσματος κινήσεων 4DM μας, το ακροατήριο αισθητό σαν θα μπορούσαν να αγγίξουν τη μεγάλη οθόνη. Αφήνουν το ακροατήριο ακούσια στο ρόλο, με συνέπεια ένα πολύ πραγματικό και συναρπαστικό ειδικό συναίσθημα.

 

Διαφορετική από την κανονική οθόνη, η οθόνη 360 βαθμού είναι φρέσκια εμπειρία για τα ακροατήρια. Η τεχνολογία Immersive άφησε τους επισκέπτες να δοκιμάσουν έναν αξέχαστο γύρο όταν κάθονται στα καθίσματα κινήσεων 4DM.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς καταπληκτικός! Το πρώτο θέατρο θόλων νέου τύπου 4D ανοίγουν στο πάρκο Ho Μάιος στο Βιετνάμ  1

Είμαστε τιμημένοι για να τελειώσουμε αυτό το πρόγραμμα κινηματογράφων για τους και να επιτύχουμε το στόχο μας: προσελκύστε όλο και περισσότερα ακροατήρια και τα αφήστε να δοκιμάσουν το νέο immersive κινηματογράφο.

 

Τελευταίο αλλά όχι ήσσονος σημασίας, έχουμε χρησιμεύσει επίσης για τον εμπορικούς κινηματογράφο, το λούνα παρκ, το μουσείο κ.λπ. επιστήμης να κάνουμε ένα κατάλληλο σχέδιο και να τελειώσουμε τα προγράμματα κινηματογράφων 4DM, 5D και XD.

 

Στοιχεία επικοινωνίας