Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

ειδήσεις

April 2, 2019

Φανταστικός! Ο νέος κινηματογράφος δόνησης ήχων χτίζεται στο μουσείο δημιουργιών στις ΗΠΑ.

Φανταστικός! Ο νέος κινηματογράφος δόνησης ήχων χτίζεται στο μουσείο δημιουργιών στις ΗΠΑ. Θα είναι φέρνει τη νέα ατμόσφαιρα στο μουσείο. Άλλαξαν την αίθουσα συνεδριάσεων στο αρχικό θέατρο ειδικό εφέ.

Το μουσείο δημιουργιών κατάστασης προόδου σας επιτρέπει στην επιχείρηση μέσω της βιβλικής ιστορίας, ζαλίζοντας έκθεση, βοτανικοί κήποι, πλανητάριο, ζωολογικός κήπος, σειρά μαθημάτων περιπέτειας γραμμών φερμουάρ, και πολύ περισσότερο, αυτή η δυνατότητα 75.000 τετραγωνικός-ποδιών έχει τα ευπρόσδεκτα εκατομμύρια των φιλοξενουμένων από το άνοιγμα στην Πετρούπολη, Κεντάκυ.

 

Τώρα, στο μουσείο δημιουργιών, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διαφορετική εμπειρία που παρουσιάζεται από Shuqee τον κινηματογράφο δόνησης ήχων. Ο κινηματογράφος δόνησης ήχων είναι νέος-από τον τάπητα στους τοίχους στις καρέκλες, το στάδιο, την οθόνη, τους ομιλητές, τα φω'τα, και περισσότεροι. Ρίχνει μια ματιά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φανταστικός! Ο νέος κινηματογράφος δόνησης ήχων χτίζεται στο μουσείο δημιουργιών στις ΗΠΑ.  0

Ζωντανεψονται θεαματικό σε τρισδιάστατο, με τα απροσδόκητα ειδικό εφέ, δεν θα αισθανθείτε τον ίδιο τρόπο πάλι! Προετοιμαστείτε να βυθιστείτε μέσα κατά τη διάρκεια της εμπειρίας του λεπτού. Με το πανέμορφο σχέδιο φωτισμού, η οπτική εμπειρία κινηματογράφων δόνησης ήχων είναι πολύ καλή.

 

Τα καθίσματα κατασκευάζονται από Shuqee. Εάν είναι μικρή σκηνή ή μια μεγάλη σκηνή, κινηματογράφος δόνησης ήχων μέσω του δονητή καθισμάτων για να φέρει στο ακροατήριο μια ισχυρή αίσθηση του κλονισμού και του αντίκτυπου, να αφήσει επίσης τα ακροατήρια να αισθανθούν αμέσως την έκθεση στον κινηματογράφο. Από την ακρόαση και τις οπτικές πτυχές για να επιτύχει την ισχυρότερη αίσθηση του ρεαλισμού. Παρέχουμε εντελώς το σύστημα και τη λύση κινηματογράφων δόνησης ήχων για τους, όπως το σχεδιάγραμμα σχεδίου, τα κατασκευαστικά σχέδια κ.λπ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φανταστικός! Ο νέος κινηματογράφος δόνησης ήχων χτίζεται στο μουσείο δημιουργιών στις ΗΠΑ.  1

Είναι η τιμή μας για να εξυπηρετήσουμε για το μουσείο δημιουργιών στην οργάνωση έναν νέο κινηματογράφο δόνησης ήχων και κέρδισε την αναγνώριση και την ενθάρρυνσή τους.

 

Όχι μόνο ο κινηματογράφος δόνησης ήχων, 4DM, 5D και XD μας ισχύουν ευρέως στον κινηματογράφο, το λούνα παρκ κ.λπ. Δεσμευμένοι να φέρουμε όλο και περισσότερο immersive κινηματογράφο σε όλο τον κόσμο και να αφήσουμε τους ανθρώπους μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι.

Στοιχεία επικοινωνίας