Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

Ειδήσεις

December 12, 2018

Ωκεάνιος κόσμος Changfeng - κινηματογράφος βελτίωσης 4D

Ο κινηματογράφος υψηλών σημείων 4d χτίστηκε στον ωκεάνιο κόσμο Changfeng (κάτω από την ομπρέλα της ομάδας ψυχαγωγίας της Merlin) – Σαγκάη

Η ομάδα ψυχαγωγιών της Merlin είναι η διάσημη βρετανικός-βασισμένη επιχείρηση που τρέχει την άριστη έλξη οικογενειακής ψυχαγωγίας, επίσης η δεύτερη - μεγαλύτερη τρέχοντας επιχείρηση έλξης τουρισμού. Ομάδα ψυχαγωγιών της Merlin που αφιερώνεται για να παραδώσει την πιό αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού μέσω της διακριτικής και μοναδικής εθνικής εικόνας εμπορικών σημάτων και της εμπαθούς ομάδας του.

 

Περίπου βελτίωση κινηματογράφων 4D πριν

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ωκεάνιος κόσμος Changfeng - κινηματογράφος βελτίωσης 4D  0

Πριν από την καθιέρωση του κινηματογράφου Shuqee 4d, ήταν επίσης ένας κινηματογράφος 4d με 24 καθίσματα. Εντούτοις, ο κινηματογράφος 4d χτίστηκε αρκετών πριν από χρόνια με τον ξεπερασμένους εξοπλισμό και το λογισμικό, και η κατάσταση ολόκληρου του κινηματογράφου έχει μειωθεί πίσω από τους The Times. Τα καθίσματα κινηματογράφων 4d που παρουσιάζονται στην εικόνα πριν από το μετασχηματισμό είναι ένα υδραυλικό κάθισμα πλατφορμών. Και υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα του υδραυλικού συστήματος κινήσεων, όπως ο μη φιλικός προς το περιβάλλον, δυνατός θόρυβος και οι μη λεπτές και ακριβείς μετακινήσεις. Επομένως, τα υδραυλικά καθίσματα έχουν καταργηθεί σταδιακά αυτή τη στιγμή.

 

Περίπου βελτίωση κινηματογράφων 4D κατόπιν

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ωκεάνιος κόσμος Changfeng - κινηματογράφος βελτίωσης 4D  1

Μετά από να δει τον τόπο συναντήσεως, SHUQEE αναβάθμισε το αρχικό θέατρο. Ο αναβαθμισμένος κινηματογράφος 4d είναι ένα θέατρο υψηλών σημείων με τη διάταξη θέσεων πολυτέλειας 4d. Σύμφωνα με το μέγεθος της περιοχής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το μέγιστο όφελος των πελατών, μετασχηματίσαμε την έδρα 24 ανθρώπων στην έδρα 30 ανθρώπων για να αυξήσουμε το όφελος. Και τα καθίσματα στον κινηματογράφο SHUQEE 4d είναι καθίσματα ηλεκτρικών συστημάτων που είναι γνωστά για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ήρεμα και εύκολα να διατηρήσουν. Το περισσότερο σημαντικό σημείο είναι ότι η κίνηση του καθίσματος ηλεκτρικών συστημάτων είναι ακριβής και έξοχη, το οποίο ενισχύει την εμπειρία του θεατή. Αυτό είναι το είδος θεάτρου που ο καθένας αγαπά.

 

Βεβαίως, είμαστε τιμημένοι στο συνεργάτη με τον ωκεάνιο κόσμο Changfeng και εγκρίνουμε την ηλεκτρική διάταξη θέσεων κινηματογράφων κινήσεων Shuqee. Εν τω μεταξύ, λόγω της κίνησης η ακρίβεια της νέας ηλεκτρικής διάταξης θέσεων κινηματογράφων 4D και βελτιώνει τελικά το συναίσθημα εμπειρίας που δοκίμασε τον κινηματογράφο 4d στο ωκεάνιο παγκόσμιο πάρκο Changfeng.»

 

Καλύτερες ευχές: Η επιχείρηση βουίζει!

 

Στοιχεία επικοινωνίας