Κίνα 5D κινηματογράφος κατασκευαστής

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

ειδήσεις

November 8, 2018

Bravo! Το δεύτερο πρόγραμμα κινηματογράφων του Flight Simulator τελείωσαν στο μουσείο της Αιγύπτου Militory!

Συγχαρητήρια! Το πρόγραμμα κινηματογράφων προσομοιωτών Anotherflight έχει εγκατασταθεί ήδη στην Αίγυπτο. Είναι κινηματογράφος προσομοιωτών πτήσης 12d, υποδοχή που μαθαίνει για το!

Ο κινηματογράφος προσομοιωτών 12d είναι σε ένα ξενοδοχείο που χτίζεται στο Κάιρο, αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα ξενοδοχείο στρατού που χτίζεται από την τοπική κυβέρνηση. Μόνο ο στρατιώτης έχει το δικαίωμα να μείνει σε εκείνο το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο είναι πολυτελές, και οι εγκαταστάσεις είναι πλήρεις και έχουν όλα που το ένα αναμένει να βρεί.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Bravo! Το δεύτερο πρόγραμμα κινηματογράφων του Flight Simulator τελείωσαν στο μουσείο της Αιγύπτου Militory!  0

 

12D το πρόγραμμα προσομοιωτών εισάγει: Ένα μέγα πρόγραμμα πανοράματος - ο προσομοιωτής 12D τοποθετείται στο Κάιρο, η πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Μπορούμε να παρέχουμε τα καθίσματα κινήσεων 3DOF και τον εξοπλισμό κινηματογράφων ειδικό εφέ τα τρισδιάστατα γυαλιά. 12D προσομοιωτής με τη διάσταση (W Χ Λ Χ Χ) (9m X15m X6m) για 24 καθίσματα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Bravo! Το δεύτερο πρόγραμμα κινηματογράφων του Flight Simulator τελείωσαν στο μουσείο της Αιγύπτου Militory!  1

Εκτός από μερικές κοινές εγκαταστάσεις ελεύθερου χρόνου, αξίζει ότι το ξενοδοχείο έχει επίσης έναν μεγάλο πίσω κήπο και ένα στρατιωτικό μουσείο.

Το στρατιωτικό μουσείο εκθέτει κυρίως τα πρότυπα στρατιωτικού αεροπλάνου, τα πρότυπα δεξαμενών και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.

 

Προφανώς, ο προσομοιωτής SHUQEE 12d χτίστηκε σε αυτό το μουσείο, παρουσιάζοντας κυρίως στρατιωτικές ταινίες. Η λειτουργία του κινηματογράφου προσομοιωτών 12d είναι κυρίως να μιμηθεί η πραγματική στρατιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες. Επ'ευκαιρία το πρόγραμμα είναι παρόμοιο με το σαουδικό πρόγραμμα κινηματογράφων προσομοιωτών πτήσης 5D, εκτός από το ότι το πρόγραμμα προσομοιωτών 5d παρουσιάζει πραγματικό αεροσκάφος.

Παραδείγματος χάριν, όταν παίζει ο κινηματογράφος προσομοιωτών 12d το στρατιωτικό βομβαρδισμό των αεροσκαφών, το κάθισμα κινήσεων προσομοιωτών 12d θα μιμηθεί τη μετακίνηση τα αεροσκάφη ανά πάσα στιγμή, σαν είναι πιλότοι, για να αυξήσουν τους επισκέπτες στην κατανόηση της Πολεμικής Αεροπορίας μέσω της ρεαλιστικής immersive εμπειρίας.

 

Εικόνα που ανατυπώνεται από Google.

Στοιχεία επικοινωνίας