Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ

 

     Το καλύτερο επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής κινηματογράφων 4D/5D/6D/7D στην Κίνα.

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας 4 D ταινία Theater για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας 4 D ταινία Theater για τις πωλήσεις
Είμαι τόσο ευτυχής να συνεργαστώ με SHUQEE. Τα προϊόντα τους με την καλή ποιότητα και την αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Οι πελάτες μου το συμπαθούν πάρα πολύ.

—— Ο κ. Omar Fernado--Κολομβία

Τα καθίσματα κινήσεων του Shuqee είναι συναρπαστικά πότε δοκιμάζω το ρόλερ κόστερ που είναι πραγματικά το είδος immersive αίσθησης. Θα κρατήσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Ο κ. Artur Jastrzebski--Πολωνία

Είμαι τόσο τυχερός να βρώ τον κατασκευαστή SHUQEE, που εκτιμάται πολύ στο είδος τους από pre-sale στην υπηρεσία μεταπώλησης όλη την ώρα.

—— Ο κ. Muhammed --Ιράκ

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd
Θέση επιχείρησης Προοπτικές της Εταιρείας Το Metting Πολιτισμός τοίχο Αίθουσα εκθέσεως 1 προϊόντων Αίθουσα εκθέσεως 2 προϊόντων ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 4DM CINEAM ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 5D CINEAM ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 5D CINEAM

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SHUQEE
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~100
Ετήσιες πωλήσεις : 2.5 Million-5 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Ψηφιακή τεχνολογία Shuqee Guangzhou. Co., ΕΠΕ υιοθετεί την προηγμένη τηλεοπτική τεχνολογία εικόνας, αναφέροντας τη διεθνή πρώτη γραμμή των καινοτόμων εννοιών σχεδίου, συλλέγοντας πολλούς ανώτερους επαγγελματικούς τεχνικούς. Εφαρμόζουμε πλήρως το ISO9001: εφαρμογή ποιοτικής διαχείρισης του 2008 των προτύπων. Μια τεχνολογική, πολιτιστική και δημιουργική επιχείρηση που που πραγματοποιεί ένα σύνολο ανάπτυξης συστημάτων θεάτρων 4DM/XD, παραγωγής εξοπλισμού, προγραμματισμού και κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης να διαμορφωθεί ολόκληρη μια αλυσίδα βιομηχανίας.

 

Τεχνολογία Shuqee. ενσωματώστε τα πιό πρόσφατα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, και έχει επενδύσει βαριά στην ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη του ψηφιακού, ευφυούς, immersive 4D κινηματογράφου έξι τα συστήματα, με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Οι κύριες επιχειρήσεις είναι 4DM κτήριο θεάτρων, 5D & κινηματογράφος XD. Τα προϊόντα της επιχείρησης μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου μάρκετινγκ, όχι μόνο ικανοποιούν τη ζήτηση εγχώριας αγοράς, αλλά και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από τριάντα χώρες. Τα προϊόντα μας που χρησιμοποιούνται ευρέως στον κινηματογράφο, τα φυσικά, εμπορικά κέντρα, τα θεματικά πάρκα, την αίθουσα επιστήμης, την εκπαίδευση και τη επιστημονική έρευνα κ.λπ. Εκτός από 4DM το θέατρο, εστιάστε επίσης στην ανάπτυξη των σχετικών διαφοροποιημένων βιομηχανιών όπως το ψηφιακό εγχώριο θέατρο, την ανάπτυξη κεντρικών συστημάτων ελέγχου, τα διαλογικά συστήματα προσομοίωσης κ.λπ., με τη συλλογική ανάπτυξη των κύριων επιχειρήσεων.

 

Τεχνολογία Shuqee. η «ομάδα του s είναι δεσμευμένη στη δημιουργία του θεάτρου μπουτίκ, υποβάλλει αίτηση για «τις λεπτομέρειες καθορίζει την επιτυχία που της τοποθέτησης» η έννοια υπηρεσιών, προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, όμορφο περιβάλλον θεάτρων, να θερμάνει και επαγγελματική υπηρεσία, εξατομικευμένο δημιουργικό σχέδιο, να τελειοποιήσει τη συντήρηση μεταπώλησης κ.λπ., ολόκληρη λύση ανταγωνιστικότητας ανεφοδιασμού, που συνεχίζει να ενισχύει την εμπειρία πελατών και να δημιουργεί τη μέγιστη αξία για τους πελάτες.

 

Τεχνολογία Shuqee. θα ακολουθήσει διάφορες αλλαγές αγοράς κινηματογράφων προκειμένου «να εξωραϊστεί η εμπειρία της καινοτομίας, τεχνολογία στο ιδανικό» ως ανάπτυξη των καινοτόμων ιδεών, εργασία για να δημιουργήσει μαζί την αξία για τους καταναλωτές που βλέπουν το περιβάλλον κινηματογράφων.

 

Ψηφιακός, θρυλικός, έναρξη από εδώ!

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Shuqee Digital Tech. Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sales Shuqee

Τηλ.:: 0086-20-34885536

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)